SALE!!!!!!!!!


Sempena bulan Ramadhan yang mulia ni, Framekasih akan mengadakan SALE untuk semua yang berminat.... SALE akan bermula pada hari ini

18 Ogos - 9 September 2010

Potongan harga sebanyak RM5 untuk setiap frame akan diberikan kepada pelanggan yang 'confirm order' pada tarikh yang disebutkan...

-

-

1 frame = RM60

-

-

Untuk yang membuat tempahan sebanyak 6 frames, anda hanya perlu membayar harga 5 frames sahaja... maknanya, Buy 5 Get 1 Free!!!!

-

-

Harga pos tidak termasuk dalam Promosi

-

-
Jadi tunggu apa lagi? sila email gambar-gambar anda untuk kami framekan!! email ke framekasih@yahoo.com
-
-
-
-
FrameKasih mengucapkan SELAMAT BERPUASA buat semua umat Islam :)

5 comments:

  1. akak, kalau beli 3 dapat percuma satu tak? ;)
    yang saiz kecik pun jadi laaa.... :)

    ReplyDelete
  2. raisah: order 6 yer diknon, akak charge 5 frame jer.. hahaha.. saiz kicik takde..

    ReplyDelete
  3. quiero a mi mama: leh refer kat side bar..kat MENU, pastu click shipping & delivery.. (harga frame)+ (harga pos)= TOTAL

    ReplyDelete
  4. fila...sy bminat ngan offer ni.tp buat ms ni saya cuma ada 5 jek gmbr...satu gambar lg kena tgu pas besdey anak saya akhir sept nanti...cam ne ek? kalau sy confirmkan order then bayar dan hantar 5 gmbr dulu bleh? yg satu lg pas akhir sept...

    ReplyDelete